Ettevõtjad ja annetajad aitavad emade ja beebide elu turvalisemaks muuta

Seadme soetamiseks vajalik summa koguti Cityconile kuuluvates Kristiine ja Rocca al Mare keskustes toimunud heategevuskampaania raames, kus Citycon annetas kõikide möödunud aasta detsembris ostetud kinkekaartide summast 5% Sünnitusmajade Fondile sooviga toetada uue elu algust Lääne-Tallinna Keskhaigla naistekliinikus. Kampaaniaga koguti ligi 20 000 eurot.

„Oleme südamest tänulikud Cityconi juhtidele, kes on soovinud toetada nende piirkonnas asuvat sünnitusmaja, et saaksime pakkuda kõige pisematele patsientidele parimaid tingimusi elu esimestel minutitel, tundidel ja päevadel. Suur tänu ka Sünnitusmajade Fondile ja kõikidele headele inimestele, kes kampaaniasse panustasid,“ ütles Lääne-Tallinna Keskhaigla naistekliiniku ülemarst dr Piret Veerus.

„Citycon on Sünnitusmajade Fondi partner juba teist aastat ning loodame, et see koostöö jätkub ka edaspidi. Suure südamega ettevõtjad ning sajad annetajad aitavad meil muuta emade ja beebide elu turvalisemaks. Aitäh, et aitate alustada elu,“ ütles Sünnitusmajade Fondi juht Laine Randjärv.

Jaga
Kommentaarid